Insuficiența Cardiacă ucide.

Salvează-ți inima!

GRIJA PENTRU CEI DRAGI

Menținerea unui stil de viață sănătos

Câteva schimbări simple ale stilului de viață și alegerile mai bune și mai sănătoase sunt importante în controlul insuficienței cardiace (IC). Schimbările mici ale stilului de viață, o dietă mai sănătoasă și un program de activități fizice sunt foarte importante pentru a fi siguri că inima persoanei dragi ție funcționează cât se poate de bine.

Cum să ai grijă de inima persoanei dragi
CONTROLUL SIMPTOMELOR

Recunoașterea și gestionarea simptomelor

Un sondaj recent a arătat că sunt puține persoane care pot identifica cele mai frecvente simptome ale IC.1 În mod special, este deosebit de important să înțelegem și să recunoaștem simptomele de insuficiență cardiacă, urmărind atent cum se schimbă acestea in timp.

Recunoaște simptomele
Poveștile apropiaților

Ascultă mesajele altor persoane care au grijă de pacienți cu insuficiență cardiacă

Întotdeauna este de ajutor să afli de alte persoane care trec prin aceeasi situație ca tine. Ascultă ce spun alte persoane – mesaje pline de speranță, asigurări și motivație, care te vor ajuta să îți dai seama că nu trebuie să fii singur în această călătorie.

Ascultă-le povestea
Ascultă-le povestea
PLANURILE DE TRATAMENT

Colaborarea cu echipa medicală a persoanei pe care o îngrijești pentru cel mai bun plan de tratament

Insuficiența cardiacă este o afecțiune pe termen lung, care nu se poate vindeca. Dar respectarea unui plan de tratament bun poate menține controlul simptomelor mulți ani.

Despre managementul insuficienței cardiace
SUPORT

Tu ai un rol important în susținerea persoanei dragi, iar noi suntem alături de tine

Când cel drag este la începutul călătoriei cu insuficiență cardiacă și tu te poți simți mai puțin încrezător în forțele tale; povara este reală și drumul este lung. Însă noi suntem alături de tine pentru a-ți face viața mai ușoară. De aceea am adunat într-un singur loc informațiile utile ca să te ajute să te menții pe drumul cel bun.

Sprijin
Fii primul care ACȚIONEAZĂ!

Ia atitudine

Sunt multe mituri legate de IC și oamenii se feresc să „iasă în față” și să se știe că au această boală. Și este de înțeles de ce fac acest lucru. Totuși, pacienții cu IC și familiile lor este important să știe că se poate trăi cu acest diagnostic și cu cât recunoaștem mai mult această boală și oferim mai multe informații, cu atât poate fi diagnosticată mai rapid, iar pacienții pot beneficia de progresele medicale.

Deci, de ce nu ai fi chiar tu un Ambasador al Insuficienței Cardiace, să înlături miturile care înconjoară această afecțiune și să fii primul care acționează?

Despre Campanie

Referințe

  1. AstraZeneca PLP. Data on File. ID: REF – 74964. March 2020